Persondata og cookies

Politik for behandling af personoplysninger

Vi behandler personoplysninger og fortæller jer her, hvordan vi behandler jeres personoplysninger for at sikre en fair og gennemsigtig behandling.

Gennemgående for vores databehandling er, at vi kun behandler personoplysninger til bestemte formål og ud fra berettigede (legitime) interesser. Vi behandler kun personoplysninger, der er relevante og nødvendige til opfyldelse af de angivne formål, og vi sletter jeres oplysninger, når de ikke længere er nødvendige.

Kontaktoplysninger på den dataansvarlige

VBL Rådgivning er dataansvarlig, og vi sikrer, at jeres personoplysninger behandles i overensstemmelse med lovgivningen.

Kontaktperson: Vicky Bender Lorenzen
Adresse: Bygmestervej 5, 5750 Ringe
CVR: 40 93 31 15
Telefonnr.: 22 65 31 11
Mail: info@vblraadgivning.dk
Website: vblraadgivning.dk

Beskrivelse af behandlinger
Vi behandler jeres oplysninger til et eller flere specifikke formål efter Databeskyttelsesforordningen.  

 FormålHvilke oplysningerLovgrundlagOpbevaring
RådgivningOpfylde rådgivningsaftaleNavn, firma, mail, telefonArtikel 6, stk. 1, b5 hele regnskabsår
KurserDeltagelse i kursus eller webinarNavn, firma, mail, telefonArtikel 6, stk. 1, b og Artikel 6, stk. 1, f5 hele regnskabsår
NyhedsbrevUdsendelse af tilbud og informationMailadresse og navnArtikel 6, stk. 1, aSenest 2 år efter framelding
LeverandørerBestilling af varer/ydelserNavn, telefon, mail og firmaArtikel 6, stk. 1, b5 hele regnskabsår
SamarbejdspartnereKontakt og samarbejdeNavn, telefon, mail og firmaArtikel 6, stk. 1, fTil samarbejdet er slut

Vi sletter de oplysninger der ikke er nødvendige. 

Overførsel
Jeres oplysninger overføres ikke til andre.

Jeres rettigheder
I har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om jer.  Hvis I vil gøre brug af jeres rettigheder, skal I kontakte VBL Rådgining. 

  • Ret til indsigt:
    I har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om jer samt en række yderligere oplysninger om behandlingen.
  • Ret til berigtigelse:
    I har ret til at få forkerte oplysninger om jer rettet eller suppleret, så vi ikke
    behandler oplysninger om jer, som er forældede eller på anden måde mangelfulde.
  • Ret til sletning:
    I har i visse tilfælde ret til at få slettet de oplysninger, vi behandler om jer.
  • Ret til indsigelse:
    I har ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af jeres personoplysninger, f.eks. fordi I mener, at vores behandling af jeres oplysninger ikke er lovlige.
  • Ret til begrænsning:
    I har i visse tilfælde ret til at få behandlingen af jeres oplysninger begrænset. Dette betyder, at hvis betingelserne for at få begrænset behandlingen er opfyldt, må vi kun behandle jeres personoplysninger i nogle særlige situationer.
  • Ret til dataportabilitet:
    I har ret til at modtage dine oplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format.
  • Ret til at klage:
    I har altid mulighed for at klage til Datatilsynet, hvis I er utilfredse med den måde, vi behandler jeres personoplysninger på.

I finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk
Ovenfor nævnte rettigheder kan være tilknyttet betingelser og begrænsninger.

Cookies
Hjemmesider kan anvende ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer.
VBL Rådgivning indsamler ikke oplysninger og der videregives ikke informationer til andre.
Dog kan links til vores samarbejdspartnere indeholde cookies og det anbefales derfor, at du undlader at klikke på de links, hvis vil undgå det.
Læs mere om de forskellige cookies og hvordan du kan blokere dem på: https://erhvervsstyrelsen.dk/introduktion-til-cookies