Kunderne siger

Kære Vicky
Det er første gang, at jeg har oplevet at alt det juridiske arbejde vi har gennemgået idag, har følt som en lethed. Jeg blev helt smittet af din engagement, dit nærvær,humor og din glade personlighed.

Du er virkelig passioneret i dit arbejde og formår at viderebringe et budskab på en professionelt måde, som jeg forstår. Tak for en rigtig beriget dag og god service.

Med venlig hilsen
Lenette Rasmussen
N-Focus

Hos Rikke Vejen – Humanistisk Terapi går vi højt op i diskretion og sikkerhed af persondata. Det var derfor også meget vigtigt for os, at finde en god rådgiver indenfor dette område.
Hos VBL Rådgivning har vi fået en super service og god sparringspartner, hvor vi grundigt blev introduceret til de datakrav, som netop vores virksomhed skulle opfylde.
Vicky er meget grundig og sørger for, at alle detaljer er på plads og uddybet til punkt og prikke, så det er nemt som virksomhed at implementere og dermed overholde lovgivningen.
Vi medgiver den varmeste anbefaling til VBL Rådgivning.
Rikke Vejen

“Jeg har været igennem et rådgivningsforløb om bl.a. persondatapolitik. Det er et emne jeg ikke tidligere har haft held med at begribe ordentligt – og da jeg er selvstændig dur det ikke rigtig …
Vicky gennemgik nemt hele virksomheden med mig, og jeg fik hurtigt et overblik over, hvordan det store billede ser ud, og hvad jeg kun behøver at fokusere på.
Jeg har endda fået en utrolig overskuelig oversigt over hvad jeg skal gøre og hvornår. Fantastisk 
At mødet var noget mere hyggeligt og “levende” end jeg
havde forventet, er i min optik en kæmpe bonus.
Det føles fantastisk at have styr på det OG forstå hvad det betyder.
Og skulle jeg støde ind i tvivl og spørgsmål, er hun min livline.
TAK Vicky 
Louise Helmann, Detaljeriet

”Vicky har været behjælpelig i forhold til persondatapolitikken i mit firma. Jeg kan varmt anbefale Vicky til andre! Vicky kom to gange, hvor jeg blev sat grundigt ind i alt, hvad der var relevant i forhold til mit firma, ja faktisk fik jeg et helt kursus. Herudover leverede Vicky alle nødvendige dokumenter og mere til – hun brugte meget tid på såvel telefon samt mailkorrespondance, når der var noget jeg havde brug for i forbindelse med mit firma. Den mest troværdige og ”nede på jorden” hjælp, jeg længe har fået. Man er aldrig i tvivl om Vickys kompetencer! Jeg vil til hver en tid vende tilbage, hvis jeg får brug for hjælp.”
Susanne Meldhede, VIVA

“Vi har fået hjælp fra Vicky fra vblraadgining.dk til at gennemgå vores håndtering af persondata. I denne proces har Vicky været meget behjælpelig og tålmodig.
Hun satte sig ind i vores behov og hjalp os med vores håndtering af data fra første kundekontakt og kunne oplyse og advare os om eventuelle ”huller” i håndteringen. Jeg besidder selv en juridisk indsigt, hvorfor jeg med sikkerhed kan sige, at Vickys faglighed ikke fejler noget! Jeg anbefaler Vicky på det varmeste!”
Rasmus,  medindehaver og juridisk rådgiver ved Thorøe & Jacobsen www.thoroejacobsen.dk