Foreninger

Overholdelse af persondatareglerne er et lovkrav for foreninger. Uanset om det er almindelige oplysninger eller om det er følsomme oplysninger, skal man passe godt på dem. Følsomme oplysninger er blandt andet helbred, religion, seksualitet og flere andre oplysninger.

Kort sagt skal man vide, hvilke oplysninger man har, hvad man skal bruge dem til og hvornår man sletter dem – og så er der lige det med at oplyse medlemmerne eller de frivillige om deres rettigheder. Alt sammen skal dokumenteres overfor Datatilsynet.

Den billigste løsning for foreninger er deltagelse på vores kursus over 3 aftener, som fører jer igennem hele processen, så I har den rette dokumentation på plads. Pr. 1.895,- (ikke momsbelagt).

Hvis I ikke har mulighed for at sende en frivillig afsted på kursus, kan vi tilbyde en færdig løsning, hvor vi taler om jeres forening og I giver os de informationer, vi skal bruge til at udfylde foreninger dokumentation.
Herefter gennemgår vi det færdige materialet for med en repræsentant for for foreningen og rådgiver jer i opdateringen af dem.

Denne løsning er for foreninger, som gerne vil have en nem løsning uden at bruge for meget tid på det.Pris fra kr. 2.995,-  excl. moms. Prisen afhænger af omfanget af foreningens personoplysninger. Der kan altid aftales en fast pris.